نرخ کرایه کامیون

اسباب کشی آسان
5/5 - (3 امتیاز)

سوال”نرخ کرایه کامیون و خاور چقدر است؟” معمولا اولین سوالی است که توسط افرادی که قصد حمل بار از طریق باربری ها را دارند پرسیده می شود چرا که گاهی هزینه های باربری به طرز وحشتناکی افزایش می یابد و همین امر نیز سبب می شود افراد برای حمل بار های خود با مشکلاتی مانند کمبود بودجه رو به رو شوند.
البته لازم به ذکر است که نوع ماشین حمل بار معمولا با توجه به میزان بار انتخاب می شود به همین دلیل نیز برای بار های سنگین و زیاد از کامیون و خاور استفاده می شود.نرخ کرایه کامیون
بهتر است پیش از شروع بحث “نرخ کرایه کامیون و خاور” به این نکته اشاره شود که هیچگاه نمی توان نرخ کرایه کامیون و خاور را به صورت دقیق در این مقاله مشخص کرد چرا که نرخ کرایه کامیون با توجه به عوامل مختلفی متفاوت است به همین دلیل نیز در این مقاله قصد داریم تمامی عوامل موثر در هزینه باربری را مورد بحث و بررسی قرار دهیم تا افرادی که قصد حمل و انتقال بار های خود را دارند با آگاهی بیشتری نسبت به تخصیص بودجه و یا انتخاب باربری قدم بردارند.

نرخ کرایه کامیون بین شهری

برخی از عوامل موثر در نرخ کرایه کامیون باربری شهرستان و بین شهری عبارتند از:

  • مسیر: مسیر بین مبدا و مقصد تعیین کننده نرخ کرایه کامیون بین شهری است چرا که هر چه مسیر طولانی تر باشد باید کامیون مدت زمان بیشتری را برای رسیدن به مقصد طی کند. توصیه می کنیم اگر چندین مسیر برای انتقال بار از مبدا به مقصد وجود دارد همواره کوتاه ترین و بدون ترافیک ترین مسیر را انتخاب کنید تا هزینه های پرداختی نیز تا حد زیادی کاهش پیدا کند. از دلایل کاهش هزینه به هنگام انتخاب مسیر های کوتاه می توان به کاهش مصرف سوخت، کاهش مدت زمان انتقال بار از مبدا به مقصد و کاهش استهلاک ماشین اشاره کرد.
  •  تعداد دفعات بارگیری در مسیر: تعداد دفعات بارگیری نیز در نرخ کرایه کامیون و خاور موثر است یعنی هر چه تعداد دفعات بارگیری و همچنین تعداد توقف در مسیر بیشتر باشد هزینه بیشتری نیز باید پرداخت شود.

نرخ کرایه کامیون بین شهری

  • فاصله مبدا تا مقصد: فاصله مبدا تا مقصد نیز دقیقا مانند مسیری که انتخاب می کنید در هزینه حمل بار موثر است چرا که هزینه حمل بار به مسیر های طولانی تر بسیار بیشتر از مسیر های کوتاه است. البته به یاد داشته باشید که گاهی اوقات فاصله بین مبدا و مقصد کم است اما به دلیل وجود ترافیک سنگین در مسیر باید کامیون مدت زمان زیادی را صرف انتقال بار از مبدا به مقصد کند.
  •  استخدام کارگران خالی: استخدام کارگر حمل بار جهت تخلیه بار در مقصد نیز از دیگر دلایل افزایش نرخ کرایه کامیون و خاور است. هزینه ای که به عنوان دستمزد به کارگران می پردازید با توجه به تعداد کارگرانی که استخدام کرده اید متفاوت خواهد بود. لازم به ذکر است که در صورت دریافت خدمات دیگر مانند بسته بندی، حمل و انتقال بار به داخل ماشین و… دستمزد کارگران نیز بیشتر خواهد شد.
  •  بیمه نامه و بارنامه: تمامی باربری های معتبر جهت حمل بار های شما بیمه نامه و بارنامه صادر می کنند حتی اگر بار های شما بسیار کم باشد و یا فاصله بین مبدا و مقصد کم باشد به همین دلیل نیز هزینه ای را به عنوان حق بیمه از مشتری دریافت می کنند.

انواع کامیون برای حمل بار

  •  خاور مسقف (کامیونت مسقف) مانند کامیونت ایسوز، کامیونت بنز خاور ۶۰۸، کامیونت بادسان، کامیونت هیوندا و…
  • کامیونت روباز
  • بنز ۱۰ تن (کامیون تک)
  •  کامیون جفت
  •  تریلی یا کشنده ۱۸ چرخ

انواع کامیون برای حمل بار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *